Ølsæt

Ølsæt

Ølsæt til såvel begyndere som entusiastiske hjemmebryggere.

Et godt udvalg der giver mulighed for afveksling og gode oplevelser.

Har du ikke prøvet at brygget øl tidligere, skal du ikke være nervøs for at gå igang. Vi lærer dig gerne hvordan. Du finder alle de oplysninger og instruktioner du har brug for her. 

SÅDAN BRYGGER MAN MED ØLSÆT

Sådan giver du beer kit dit eget touch

Tapning af øl på flaske


Tanken på første bryg bringer en nostalgisk følelse frem. Denne bryg er måske allestedsnærværende kendt i hele hjemmebrygger verdenen som en øvelses bryg. (det er næsten for nemt)

Forventningerne er lige så blandede som de er høje. Og forventning er faretruende frustrerende, da realiteten af en seks-ugers ventetid ligger lige forud for at finde ud af, om du vil være en succes eller en beruset fiasko.

Den første bryg er også en god måde at få en fornemmelse for, hvordan hjemmebryg vil behandle en mand. Stilen i beruselsen kan kun beskrives som "en sniger", du lægger ikke mærke til virkningerne af de første par stykker før det er for sent.

Måske fordi tankerne er et andet sted (måske du tænker på hvor fantastisk du er til at lave øl i dit badekar).

Som natten (eller morgenen i nogle tilfælde) skrider frem, sker den sikre forvandling som ubevidst ender ud i den fuldendte brandert. Som man kun vil mærke den langsomme virkning af, efter hånden som ens ord blandes sammen til noget værre sludder, bliver misbrugt og sammenhængen forsvinder. Her efter er der ikke meget håb tilbage.

Det er blevet observeret (og ganske sikkert bevist), at tømmermændene med hjemmebrygget øl vil blive mindre intens end ved at tilbringe aftenen med at drikke en tilsvarende mængde af en kommerciel øl. Dette kan skyldes manglen på crap føjet til hjemmebryggen. Bortset fra sukker, vand, gær og noget klistret melasse ting, er der ikke meget andet.
(citat fra siden med Black Rock)

Kort sagt, hvis du tænker på at prøve et hjemmebryg eksperiment, DO IT!

Det vil være sjovt og du bliver ristet på en billig måde.

Hvis du kan lide at ændre lidt på tingene – læsvidere. (humle i portionsposer)
Humlepiller  i portionsbrev til efterbehandling. Disse er ikke beregnet til at give den primære bitterhed, Din øl har vi allerede tilføjet humle til malt ekstrakten til dette formål. I stedet er humlepellets portionsbrevene beregnet til at tilføje et afsluttende strejf af ekstra friske humle smag og aroma.
du kan faktisk justere niveauet for humle aroma ved at tilføje pellets ved gæring starter i stedet (mindre aroma) eller lige før aftapning / Kegging (mere aroma). Vores normale anbefaling til dig, er at tilføje humlepiller halvvejs gennem fermentering (på fjerde dagen).

Din indkøbskurv er tom!

Kundelogin
Opret konto
Nyhedsbrev